Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är aldrig som på film baby, aldrig.

det regnade
och jag visste
om att hon skulle gå fram till
honom och kyssa
honom sådär
filmiskt ni vet

och det var ju en
film


och ibland
funderar jag på
om livet
någonsin
kommer att bli som
en romantisk komedi

men

det kommer
det aldrig


och när man väl
har börjat
med en sak kan
man inte vara
utan den

och ibland önskar
jag bort den där
dagen du vet
då jag började med
att

drömma om något filmiskt
och du vet den där dagen
då jag faktiskt vad med om
det

för jag saknar det



massvis.




Övriga genrer av Sofi
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 23:24



Bookmark and Share


  Ellioth
Jag tror att livet kommer bli så, så småningom. Men jag är ju lite naiv och överoptimistisk av mig.
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi