Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gör oss bättre i backspegeln.

det
är nästan så
att man kan
tro att
jag varit olycklig

i ett helt
år

för att jag
inte kunnat komma
över honom

och jag tror
det kanske
varit så

för nu
för en vecka sedan
gick det upp för
mig


jag
känner mig lyckligare
än någonsin
och jag
känner mig
fri

jag
har kommit
över
dig


och
det var ju meningen
att vi skulle komma
hit, visst var det?


och förlåt
mig

men jag har
aldrig mått såhär
bra förut


min vän
hon frågade
mig vad han hette
eftersom jag var så lycklig

han heter
ingenting
jag
är lycklig
utan honom


och jag
har blivit
tjej igen
jag har blivit
fjantig

och galen



och jag
har börjat
titta
sådär bara i smyg
på någon

några

kanske


så otroligt
patetiskt
och roligt
och bananas


i love it


ha


jag glad

för att
vi
kommit hit



och
baby






vi gör
oss bättre
i backspegeln...




Fri vers av Sofi
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-13 00:09



Bookmark and Share


    undefined
härlig känsla du får fram här :)
2008-04-13

    Fröken Frida
Verkligen igenkännande och bra skrivet! =) Applåd
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi