Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skit också, det känns ju fortfarande

och
skit
också

det känns fortfarande
det känns ibland

och jag hatar hur
det känns
för det känns inte bra

det är
skit också
att jag alltid
ska vara den
som
blir kvar

att jag alltid är
den som stannar
kvar och tittar
på när alla andra
hittar någon


och det
är skit också
att han betydde så
mycket
att han betydde allt
och ingenting


och jag vet
vi är inte de människorna
vi var då
men det känns
för jag minns det
som var



och det
är skit
också


att jag
alltid
blir den
som står
ensam kvar
den
som alltid
är kvar i nåt
som jag lämnat
för längesen




Fri vers av Sofi
Läst 590 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-23 22:05



Bookmark and Share


  Svartochvitt
Gillar det här!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi