Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt.


vad gör man när man vaknar upp en dag och plötsligt inte kan älska längre?

jag
kan inte älska
längre

jag kan inte
känna glädjen
längre
för jag tror
jag tror..

att vi har
tagit slut

att vi har
tagit slut på oss
själva


att det vi var
det är
ett år bort


och känslan
jag vaknade med
i hjärtat för ett
år sedan
minns jag knappt
inte du heller,
eller hur?

i
ett år nu
har vi försökt att
bekämpa det
omöjliga

att komma över varandra


vi har kommit
dit nu
jag har kommit
dit


har du?


jag vaknade
upp för
några
dagar
sedan och kunde
plötsligt
inte älska längre


vad gör man då?
vad gör jag nu?


hur gör
man när man tappat
gnistan
när man tappat känslan?


hur gör man
när man helst
av allt vill ge
så mycket till
en person

men en dag
känner man inget
en dag

tar


det


slut




för ett år
sedan
funderade
jag på
hur jag
ville vårt bröllop skulle
se ut

hur jag skulle
säga att jag älskade
honom
för första gången


idag

funderar jag på
hur jag ska kunna tala
om för honom

att

jag har dött
att känslan har dött




att vi har dött




Fri vers av Sofi
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 19:39



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hemskt sorgligt gör det med respektfullhet i ditt handlande ord
dumt att såra med hårda ord så många tårar det kommer att falla ändå.

Man kan inte rå för att man slutat känna och älska men man kan
göra det på ett så bra sätt som möjligt iaf


Jag har själv råkat ut för att blit dumpad men på ett brutalt och respektlöst sätt han skyllde på att jag var sjuk inte orkade och samtidigt kasta sig in i en ny relation med en kvinna sen bråkade han ännu mera

mvh Anna-Karin
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi