Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min fråga till dig är:

har du kommit
över oss ännu?

har du kommit över
hur vi låg
i din säng
i ditt tonårspoprum
och skulle titta på film
meda det enda vi kunde
göra var att känna på
varandras läppar

har du kommit över
hur hårt vi höll i varandra
och har du kommit över hur
du sårade mig och gjorde
mig till världens avgrund


har du kommit över
varje steg vi tagit
din stad,
varje kram
varje kyss,
varje handhållning.


jag bara
undrar


har du kommit
över oss?




Fri vers av Sofi
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-02 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi