Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

w-h-a-t-e-v-e-r (egentligen bryr jag mig)

jag vet
det var det här
vi skulle komma
till

jag vet att
det var såhär
det skulle bli
allt
går enligt
vår plan
enligt
vårt schema

komma-över-schemat

samtidigt
blir jag
rädd
att vi
tappar varandra
helt

att
vi




ja du vet




jag kan
inte säga
att jag saknar
dig



det vore bara fel


jag kan
inte säga
åt dig
att jag gärna
vill ringa till
dig
och höra hur
du hade det på din
semester


det vore
bara



fel




det
jag är van
vid
är


borta




det jag är van
vid att älska
det jag är van
vid att alltid
ha där
det jag är van vid
att åka till
för att bara njuta
det jag är van
vid att krama om
som om inget i
världen skulle kunna
skilja oss åt

men jag vet
att du

har kommit en
lång väg


jag har kommit en
lång väg



vi har
kommt en lång
väg

















ifrån varandra.




Fri vers av Sofi
Läst 759 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-07-30 00:22



Bookmark and Share


  julia.s
fan, vad det här gjorde ont
och du, du är bra på att sätta ord på känslor
2010-01-28

  j-viderberg
min pojkvän och jag gjorde slut för ungefär en månad sen
och den här gick rakt in i hjärtat på mig
2009-10-27

  vinternatten
riktigt bra! du skriver in i mitt hjärta <3
2008-09-01

  ramlar
du är bra sofi, väldigt duktig. gillar allt nytt du skrivit, har bara inte ork till att skriva fina och mjuka kommentarer på alla. men hur mår du? blir rent orolig av känslan som genomsyrar dina sista inlägg på bloggen. ta hand om dig, lova. puss!
2008-08-05

  poiulkjh
det var jätte bra skrivet! :) jag känner igen mig..
2008-07-31

    Jojjan
Håller med "mellanslaget" om att det var för mycket radbrytningar, men slutet var riktigt bra :)
2008-07-31

    eventualiteter
sista meningen var fin.
och jag tyckte om rubriken.
men jag vet inte,
det känns som om det var lite mycket radbrytningar hela tiden.
men det kanske är personligt, vad man har för smak.

men fin text, iallafall !
2008-07-31

  Frederick
instämmer på andra personen, du beskriver situationen sjukt bra! Tackar för läsningen!
2008-07-30

    Herr Ångest
Shit.. hög igenkäningsfaktor i denna!

Och med vilken intensitet!

Mycket bra skrivet måste jag säga.
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi