Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner ni andas? Ja..

jag minns
allt som
om det vore
igår

allt vi
gjort


allt går som
en revy
framför mina
ögon
och jag ser
platser där
våra läppar mötts

i en
okänd
hall
i ett
garage
överallt
i din säng

jag minns
allt
trots att jag vet att
jag borde glömma
så känns du
så nära


fastän din skugga har gått
härifrån
för längesen

och trots
att jag är kvar
där för en
sekund
så vet jag om
att det omöjliga
som kallades
vi aldrig
kommer att komma







tillbaka.




Fri vers av Sofi
Läst 592 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-25 17:17



Bookmark and Share


  vinternatten
älskar dina texter söti <3
2008-05-28

    ingvar VIP
\"Det omöjliga som kallades vi\" är fint formulerat.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi