Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbrist och längtan


i natt var den längsta natten
den längsta på ett år
ty den nyligen gångna dagen
är den kortaste vi får

nu vänder så sakta tiden
och svart blir åter ljus
fastän ingenting ännu anas
blir snart dunkeltid diffus





Fri vers av Pica pica
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-22 23:58



Bookmark and Share


  Jojo
Härligt att läsa om återkommande ljusning!
Du rimmar så bra.
2008-01-07

  Åsa Gustavsson VIP
Snyggt!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica