Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de andra har ingen aning

 

vi möts
hemligt
inne på
damernas

din tungspets
möter min
jag blundar
fnittrar förtjust

över denna
overklighet
i ett förbjudet
ögonblick

 




Fri vers av Noomi
Läst 737 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-23 19:59



Bookmark and Share


  Baystream
Gillar lättsinnigheten i orden - jag fnittrar - perfekt.
2011-11-26

  LassO
läckert
2008-03-17

  "Silver" VIP
Mycket bra skrivet, kort och pirrande intensivt som ögonblicket, en titel som väcker nyfikenhet.
2008-02-13

    Trast
Så sensuell och spännande att det väcker svartsjukan inom mig.
2008-01-10

  Agnes
fnitterkittlande!
2008-01-05

  Bodil Sandberg VIP
tihi..vilket underbart förtjusande hemligt toamöte...man anar pirret och viskandet!!!!
2008-01-04

  Bjarne Nordbö
Förbjudet nästan lika gott som gratis..braskrivit. Heja.
2007-12-23

  Fredrik P. VIP
Ah! frivolt
och spännande
sensuellt - vi?
2007-12-23

    Nattviol
aha!!!

nu blir jag lite fnittrig...
och nyfiken..
...

förbjudna... tankar
är alltid de trevligaste!!

puss
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Noomi