Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och alla tusen stunder som bara försvann och jag vet inte vad det är för fel på mig.

och jag bad aldrig om mirakel
bara om att få vara
någon annans
i alla fall ibland


men någon stans visste jag
att ingen någonsin
skulle kunna älska mig
för den jag är










men jag klandrar dig inte.




Fri vers av BABYSTAR
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-25 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner tyvärr så väl igen känslan, att aldrig någonsin bli älskad för den man egentligen Är. Men kanske är det bättre att leva ensam i sin sanning än tillsammans med någon i en stor lögn.
2007-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Just så har jag upplevt min egen situation.
Emellertid vet jag att jag kommer till himlen i alla fall. Så det spelar ingen roll. I det långa loppet.
Himlen kan ingen ta ifrån mig.
2007-12-25

  Patrik Englund VIP
man måste bli älskad för den man är.

bra text och tänkvärt!
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR