Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm.


schshsch!!

Det är tyst

tystnaden är balsam

tystnaden är tyst

ta in tystnaden,känn den,hör den

våga ta på den

den är vacker

som den ljuvaste musik

försöker krama den

det är svårt,mycket svårt

men det går,

tystnad kräver träning

när tystnaden är såå tyst,

så att den hörs,

då njuter jag.




Övriga genrer av nettus
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 21:33



Bookmark and Share


    Mr.painter
Riktigt tyst
Bra text med rätt ordflöde
99 löv för denna
2007-12-26

  boen
Du har formulerat Dig så
väl om tystnaden. Håller
helt med och känner
som Du. Om vi stannar
upp in för tystnaden
som Du antyder så
ger den oss mer.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus