Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tja!!


pc,är det grejer det?

Jag vill träffa en kille på nätet.
Säkrare sex än i baksätet.Nu har ju till och med Clamydia
fått sitt varma välkomnande,med egen reklamfilm,sååå genant,
glad att jag ännu inte är en äldre tant..
Nästan som med HIV,som i dagarna glatt visar upp
ett nytt ansikte ,en kändis,va skööönt.då kanske läget med h,i,v är grönt.
Men att clamydia slippa,bara ett lätt capp på tevedosan och det vi slippa.

Men att byta kanyl kanske inte är lika lätt, även
om människor sköter om sig på olika sätt.
Nej en kille på nätet med bröllop
i ciber-rymnden,
kan det finnas något säkrare. Ja ev min nyinköpta miniräknare
som grabben måste hava,för att utan misstag med *musen*
kunna stava..
Den nogranna stavningen är ett minne blott..
Tack vilda webben,som äntligen lyckats mig ur soffan fått.




Övriga genrer av nettus
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-25 23:45



Bookmark and Share


  hellen
fan va bra du kan ju verkligen detta puss
2008-01-05

    Mr.painter
Ha ha så kul, kanon
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

nettus
nettus