Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett bås för oss

 

vi
ägnar oss

till ägnar oss

njutning

 

i trångt
svart utrymme

hettan

vibrerar

mellan väggar

 

när du            kommer

finns jag där

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-30 12:37



Bookmark and Share


    Noomi
hihi.. jag vet vad det var för bås.. ;)
och åhh så vibrerande hett fångat...
2008-01-04

  J A Nicander
Fin! Lekfullhet och omtanke med känsla av samhörighet i en stund av sårbart blottande och lust.
2007-12-31

  Zekehl
Myshärlig!
2007-12-31

  Lena Krantz VIP
Ja här var det hett!
Varför tänker jag på Titanic (du vet scenen i bilen)?
;o)
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol