Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna

Jag vill skriva något vackert
men mina ord räcker inte
för det jag känner

Jag vill sätta på pränt
min kärlek och glädje

Jag vill uttrycka min lycka
så att den ses av andra

Men för det som svämmar över
i mitt hjärta finns inga ord

Så jag kan bara vara tyst
så får ni läsa mellan raderna




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 11:03



Bookmark and Share


  Tina-sol
Kan vara frustrerande när det känns som att de rätta orden saknas, men du slog ju ändå huvudet på spiken. Mellan raderna, i mellangärdet ska det kännas- och det gör det!
2007-12-26

  Markattan
Ja, ibland räcker orden inte till hur mycket man än vill sätta något på pränt - men att läsa mellan raderna kan vara nog så bra.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt