Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan Själv!

 

två-åringen i mig stampar
med foten i golvet
skriker i högan sky
skrynklar mitt högröda
ansikte och kniper sen
ihop munnen till ett streck

mycket bestämt
tar jag tag i mitt liv som
det ser ut just nu
klär på mig mina tankar
visserligen bakåfram
men det är mina tankar!

stoppar mina små fötter
i fel sko av umbäranden
vänsterfot i högersko
men jag kan i alla fall gå
titta - jag kan ju!

mössan glider ner i ögonen
gör så jag slipper se mer
av de problem jag ändå
inte kan göra nåt åt
spelar ingen roll!

jackan av alla känslor inom
mig krånglar, tårarna
sprutar av min ilska
men jag kan själv
jag ger inte upp - aldrig!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-29 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om du bara visste vad jag såg franför mig...haha
En ilsk viol med mössan över ögona, kappan halvvägs på och fötterna halvvägs i skorna...och den lilla munnen bestämt ihopdragen till ett sträck och ögonen glöder av beslutsamhet...*L*
Suverän!!!:))
2007-12-29

  soldis
Du är fantastisk! Jag blir stum! o det är inte lätt å få mig dithän! Jag är exakt en sådan som kan ALLT själv! kramis <3
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol