Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden ropar mitt namn

 

Så springer livet på

i vardagens ekorrhjul

allt som ska göras fyller dagen

alla måsten får småtimmarnas hink

att svämma över

 

tränger undan tankar,

minnen

allt

 

saknaden ropar mitt namn

och jag hör inte ens

 

hur tilltalande den är

 

 

©  Birgitta Wäppling, 28 december 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 955 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-19 08:51



Bookmark and Share


    Diktarminna
Älskar underfundigheten och tvetydigheten i rader som dessa:

\"saknaden ropar mitt namn

och jag hör inte ens



hur tilltalande den är\"
2008-05-11

    Maria Malm
Fin dikt, känsla som många kan känna igen sig i.
2008-01-19

  Michaela Dutius
\"saknaden ropar mitt namn

och jag hör inte ens

´´´´´´´´
mycket vackert och mycket peotiskt och något som ger många funderingar
2008-01-19

  Laijza
Tilltalande dikt, ska vi bilda klubb? delar den fem baskrar av sex möjliga.
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP