Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fåtal ord



Jag vill orda mina tankar
sätta allt på pränt ,
Mitt inre ljus - glädje och vänskap
LIVET
och dess själsliga ärr
höra att hjärtat bankar
Den ytterst tänkbara lyxen
att hitta på något eget ,
för luft finns ännu kvar att andas

Länge har jag suttit
vid regnbågens fot
när dagen randas
Lyssnat på hjärtats gång
Lyssnat, analyserat
funnit den musik som
borde ha varit just min sång
För luft finns ännu kvar att andas.












Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-28 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här finns en underbar längtan som tonar fram.
Men du, varför blev den inte din musik?
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt