Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja... många erfarenheter rikare...


Det var då

Då tiden praktiskt taget stod stilla
ingenting hände och ingenting jag kände
Förutom saknad av allt och mitt gamla jag
Det var då.

annorlunda tider ter sig

Återbesök framkallar inga glädjande känslor
förutom att ingenting är som förut.
Här
är allt detsamma
Men med mig
Är ingenting sig likt.




Fri vers av deepundermyskin
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin