Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fler

Varje snöflinga är ny
Varje snöflinga behöver landa
Varje snöflinga behöver fler snöflingor för att synas

Annars smälter snöflingan bort
alldeles för fort.




Fri vers av Simone Lundh
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-12-28 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh