Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följer du med mig

 

Följ med mig från 2007

Följ med mig till 2008

Följer du med mig

Eller stannar du i försvunnen tid

Som ett minne

~

 Jag vet att jag inte varit mig själv på sistone

Överge mig inte

Snälla

Vill inte förlora dig

Jag behöver dig




Övriga genrer av Anonym Ängel
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-28 22:06



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
kort men mycket fin (:
2008-02-09

  Mats Henricson
En stark vädjan värd att följa...
2008-01-02

  Svante
Jag följer med till 2008. Och hoppas att poeter.se gör det samma, annars är det en ganska så försvårande förändring för många av oss poeter här.
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel