Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 November 2013

Mörkret och årets tråkigaste tid är här

Ett GulSvart 2013 stryker vi ett sträck över

Pokalen kom hem till arenan igen, tyvärr i himmelsblå färger

Herr Lidberg avgå, du har förnedrat oss

Välkommen Falkenberg till finrummet

Tre tillfällen kvar att visa oss för Europa

Ta mig inte på blodigt allvar, se den GulSvarta humorn




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-03 18:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker julen är betydligt tråkigare än detta.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel