Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bara Du

Jag ser dig

Din lycka, kan höra dig skratta

Ser den kärleken du sprider

Sträcker mig efter dig

Du springer förbi

Kanske är det svartsjukan som talar

Eller bara ensamheten




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-18 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starka känslor skriver du här
2017-11-03

    ej medlem längre
Mitt i prick
2015-03-20

  Margareta Wersäll
En mycket levande dikt om våra sköra känslor, i starka formuleringar.
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel