Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosex

Gift gånger två

Lunginflammation gånger ett

Lyckan speglar livet

Ett liv jag aldrig trodde jag skulle få

Ett liv jag nu lever

Idag har en Anonym Ängel levt i tjugosex år




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-16 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och grattis
2017-11-03

  Alexander Gustafsson
grattis! det är inte illa de :)
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel