Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt

När regnet slår mot rutan denna kvällen

När svaren uteblir

När tystnaden blir högre än mina andetag

När ensamheten håller mig i handen

Då är allting som det en gång var

För längesedan

~ x ~

Jag har allt jag någonsin drömt om




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-19 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodigt smärtsamt
håller mig själv i handen
2017-11-03

  Monika A Mirsch VIP
Vemodigt och vackert bittert!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel