Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 november 2014

Den bästa tiden är över

Det värsta avslutet någonsin

Vila i frid Klas Ingesson, våra GulSvarta hjärtan glömmer dig aldrig

Himmels blått har spelat i en klass för sig

Falkenberg skrällde sig kvar

Bengalernas framfart har skadat en oskyldig brandman

En fjärde plats och ett cup guld är på något sätt bortglömt och oviktigt när cancern tog två fina människor ifrån oss i fotbolls Sverige, från BP och Elfsborg och deras familjer.

Ta mig inte på blodigt allvar, se den GulSvarta humorn




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-03 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel