Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika kärlek på olika sidor

Hur många blommor finns det?
Hur många tistlar finns det?

Det var den vackra liljan jag sökte
Den som slår alla med sin häpnad
som syns över alla blommor

men det enda som händer är att jag fastnar
i ett snår av tistlar.
Jag gör mig illa
Jag söker
Hela tiden kommer jag tillbaka i det snår
jag helst av allt vill
men inte kan
Undvika




Fri vers av Simone Lundh
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh