Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

InnanMäte

 

du halkade på nåt.
när du tog mark.
kände du.
att dina händer var klibbiga.
äcklat synade du dina handflator.
fasan. den var så svart.
när du kände.
när du upptäckte.
att det var ditt. eget. uppfläkta inre.
du halkat i.

innan du dog.
undrade du stilla.
hur ditt inre. din själ. din ande. ditt jag.
kunnat rinna ur dig.
utan att du märkt det.

förvåningen. jag kunde se den.
i dina uppspärrade ögon.
förbyttes en sekund.
senare.
till insikt. när du förstod.
att du glömt.

glömt att sluta.
dina ögon.
i tid.

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-29 17:11



Bookmark and Share


    Trast
Originellt.
2007-12-29

    papillon
Ruggig text som är ruggigt skickligt utformad
2007-12-29

  Night Soul Woman
. . . . och *bokmärkes* :)
2007-12-29

  Night Soul Woman
*wow*gillas gillas gillas!
*applåder*Dramatisk!
*wow*
Tack för läsningen!
2007-12-29

  Lena Krantz VIP
Aj aj aj, det gjorde ont när jag halkade!
Det gjorde lite ont i själen också när jag läste denna text men en riktig *wow*-sak!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol