Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad spelar det för roll

Hur gjorde du för att slå så hårt?
Visste du hur hårt du skulle slå?
Ville du göra mig illa?

Älskar jag inte dig mer?
Visar jag inte min kärlek?
Räcker inte mina ord till?

Kanske handlar det bara om dig?
Kanske du inte vet hur man sätter stopp?
Kanske du inte vet hur man visar ömhet?

Jag är ju vacker
Jag har många vänner
Jag skrattar högt

Slå du
Jag kommer alltid göra dig illa

Jag lever!




Fri vers av Simone Lundh
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-12-29 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh