Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

absurd superrealist kallar de mig

Vaknar, har sömglitter på hakan.
Trötta ögon avgudar inre energi.
Seså, lyft upp huvudet, bort från varm trygghet.
Älsklingföda med sockerchock.
Det är morgon, natten ett minne blott..
Ett,två,tre Leendet det är bara att se..
Lilla hjärtat det är gudagåvor att få andas ditt syre.
Hejdå tellus, spräng mig mitt itu.
Atombomb värm mitt inre med kärleksglöd.




Övriga genrer av iice
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iice
iice