Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge min oskuld tillbaka herr gran


jag ska vara orädd

Alla dina ord är döda i mitt befriade, själarena hjärta.
du kommer inte åt mig, inte oss. vi är befriade från fotografismärta.
så jag vägrar att tala, jag vägrar att se, jag vägrar att höra
dina ord bara dansar, dansar bort från min mun, mina ögon och mitt öra..
jag vägrar att ge dig det där lilla extra, för jag vet att du har det inom dig.
Så se mig socker och vänd mig inte ryggen, jag märker varje andetag.
Du gömmer dig för att sluta se all vällust och begär.
Men vanlijflicka och hjärteband, det är jag som skyddar dig, jag är.
Din hårbotten sved av alla vålnaders onda blickar.
Socker i handen, i hjärtat också. Jag bryr mig inte, ge mig endorfinkickar!
och det enda du tänkte på var ett täcke av sånt där skydd,
men jag vill ha dig ren, ospacklad. enkelt osydd.
dina läppar levde sitt eget liv, ge mig dem!
sockerdrog, ängelvinge, oas. ge mig ditt liv, ett hem.




Fri vers av iice
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iice
iice