Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är så vacker då du ler

Det är magik i luften ikväll.
Jag andas lätt.
Drar dig in i mina lungor,
Om ändå allt vore så vacker som varenda ögonblick.
Fast mina ögon säger ringa ord, om de gör det talar det för mycket.
Viker ut hela mitt inre,
jag ber syret stanna inuti.
Tjuv, ack tjuv, det ska du heta!
För du stal sötman i mina läppar.




Fri vers av iice
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-24 16:37



Bookmark and Share


  Sareo
Bra skrivet.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

iice
iice