Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mme.. vaknar till

 

 

med mina behandskade fingrar
smeker jag dina runda söta skinkor
viskar att du är min, bara min
för hur länge som helst

jag kan se dina ögon glänsa
i blandad villighet
och äkta lusta
inom dig hemligheter
bara dina

helt nära mig står du
på alla fyra stilla blicken nersänkt
du vet jag åtrår dig
du vet, eller hur

en sekund blir en kväll
blir en sekund till
jag vet vad du vill
men du får inte

ge mig

nu är det din njutning
som gäller

sen

får vi se...

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-03 19:43



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Du är ju för härlig och jag sitter här och ler stort och brett nu! Störtskönt skrivet =)
2008-04-04

    Ken Cassel
Ska du tillfredställa mig före jag tillfredställer dig?
Hur vet du då om jag inte har somnat
vid det laget
Ja, efter min utlösning
*Asg*

Kramar : ))
2008-04-03

  Lena Krantz VIP
Ahhaaa underbart!
Funkade knappen såååå jäkla snabbt?
*flin*
Du skriver verkligen bra om erotik och inte minst om dominans som jag börjar förstå lite lite om med din hjälp!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol