Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Träden andas,
andas det jag längtar efter..
Uråldrig kunskap,
kunskap som spelar roll..
Ingen ytlighet, inget hat..
Bara naturens kärlek,
kärlek till allt..
Naturen pulserar av universums oändlighet..
Jag vill vara en del av den, låta den strömma genom varje vrå av min själ..
Känna den..
Vara ett med..
Falla..
In i mig själv..
Och älska..
Allt det jag är en del av..
Utan måsten..
Utan krav..
Bara andas..




Fri vers av yllot
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 20:15



Bookmark and Share


  coffe
naturlig och vackeroch inlevellsefull,tycker om\"Träden andas,
andas det jag längtar efter..
Uråldrig kunskap,
kunskap som spelar roll\" skönt stycke som säger mycket..c
2007-12-31

  Bjarne Nordbö
Har precis flyttat från staden Norrköping ut på landet Djurön. Känner vad du skriver om här. Närhet till vatten grönska himmel och tystnad. Lär mej lyssna. Suveränt beskrivit.
2007-12-30

    ej medlem längre
Härlig, vacker och lite romantisk text. Och alla är vi ju en del av något så oändligt mycket större än vi själva, även om vi inte alltid kan tro och känna det...
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror