Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger aldrig upp hopet om en meningsfull morgondag, ger aldrig upp hopet på moder jord och jordens barn


Jag tror


Ber om styrka att lyssna
och ta mig åt

Ber om tillit att tro,
tro på skogens makt och prakt

Ber i min tystnad om den styrka
som får mig att vara här och nu

Jag vill slita i dina rötter
Jag vill dricka ur din flod
Jag vill känna dina krafter

Känner kraften pulsera i mitt blod
Ber om kraften, ber om mod

Jag känner vårt vannsinne
Jag känner Frihet, stolthet
Jag känner styrka, känner mod

Ber om den kärlek som genom
enighet sammanstrålat min själ

Tror på månens oändliga kraft
den styr både ebb och flod

Tror på solens styrka den
förgyller min inre sol av liv

Synkronisera min balans
sätt mig i evig trans

Min tro är min och ingen
kan ta den i från mig

Min tro behöver aldrig
bevittnas eller bevisas

Jag bara tror,
jag tror på jordens barn





Fri vers av coffe
Läst 521 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-16 20:07



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
Sluta aldrig...
2008-02-17

  yllot
Nu gör du det igen =) Orden går rakt in och fyller mitt inre med all den kraft din text förmedlar.. Sätter ord på allt det som även finns i mig och du gör det med en sån power.. Tillit och hopp avlöser varann och energin flödar mellan raderna.. Vår tro är vår egen och vad den är spelar ingen roll.. Huvudsaken är att den är där och så länge den fyller vårt inre sker mirakel och tillit jagar bort rädsla.. Tycker jättemycket om den här, bokmärker =) Fortsätt tro..
2008-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj oj vilken vacker text och styrka i dina ord! Den är säker och äkta. Tycker verkligen om den!
2008-02-16

  Lyckohäxan Enediel
Wow...o yey :)
Vilken härlig text!!
Underbart att läsa!!
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Vad leder denna tro fram till?

Hur kan en tro vara en tro om den inte bevisas genom gärningar? Eller har någon form av manifestationer?
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe