Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre sol

 

 

Solen sken idag på jorden 

Solen sken idag på människan

 

Människan levde upp igen och 

gav sitt sken till andra människor

Idag såg jag leenden och kraft

 

Solen sken idag på mig och jag fick

lek i mina ben och ett leende av ljus

 

En inre sol som reflekterar ljuset

utifrån och in, ett ljus som värmer

blodet med ljusets och kärlekens kraft

 

Solen av mänsklig värme lever

när jag delar mitt leende med dig...

 

 

//c




Fri vers av coffe
Läst 569 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-15 19:42



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
En inre sol som reflekterar ljuset

___________+++++
2014-02-13

  Cosmic Johanna
Sprider glädje ...

som solens penseldrag:-)

varmt att ta del av.
2009-05-11

  Junitvillingen
Fin text. Nu i vårtider möter jag fler leénden än vanligt. Under vintern " går många i ide ", men med vårsol, takdropp, snösmältning, vårblommor, ljusa kvällar, vaknar de flesta till och får en kick - och så lätt det plötsligt är att le mot varann. Om man dessutom har någon vid sin sida att " dela många leénden " med - ja, ÄNNU häftigare:-)
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe