Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du helar min nakna själ


Kriget med mig själv




Som en soluppgång, som totalt mörker
paradoxalt nog så har jag tro

Söker dina dofter söker dina spår
jag öppnar ibland nya dörrar....

Med hast kastar jag mig ibland mot glas
med önskan att du plockar upp mig då

bara för att testa dig...

Tror ibland att jag sår ett frö..
Men ibland ärar jag med rostiga knivar

Förlåtelse......

Det finns sanningar och lögner här
Du ser mitt mörker, du ser mitt ljus

Du accepterade mitt andliga väsen

Jag går sakta ner på knä
inför min egen maktlöshet

Frihet......

Du ger mig styrka, du ger mig mod


Ändå måste jag ifrågasätta din existens...





//c





Fri vers (Fri form) av coffe
Läst 477 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-02-09 13:30



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Ändå måste jag ifrågasätta din existens...


___________??????????????
2014-02-13

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-02-11

  Yeppis
Bra skriven :)
2014-02-10

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-02-09

  Bjarne Nordbö
Som ur ditt urdjup, orden. Känslan stor. Gillas.
2014-02-09

  Frostflinga
Du blottar ditt inre. Så fint :)
2014-02-09

  Lena Själsöga Keijser
din stämma andas mild

visshet

det är en vackerton i detta
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe