Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Reser rotlöst över jord
Tänder eldar med mod

Förför mig själv med tankar
av romantik och nostalgi

Bearbetar mörker

Skrivna i ljuset
Ej ristade sten

//c




Fri vers (Fri form) av coffe
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-03 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2014-05-08

  Lena Själsöga Keijser
drömord

seglar i skönhet
2014-03-04

    ej medlem längre
Väcker tankar dina "drömmar"

2014-03-04

  Angela Bohlin VIP
Snyggt!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe