Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast



Jag är starkast när jag


skrattar åt min svaghet!!


//c




Fri vers av coffe
Läst 543 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-10-02 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut...skön du är!!!
2013-08-15

  Tigerlilja|
jag önskar att jag kunde tänka så!
2012-03-27

  * MARY *
så sant så....
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe