Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek och respekt


Dela för att hela!




Tiden som är och komma skall, är nyfiken
Nyfikenheten är min evigt värmande puls

På gott och på ont

Jag delar för att hela det hjärta som blöder
jag delar detta med mina systrar och bröder

När jag faller finns ni och fångar upp mig villkorslöst
Delar för att hela min sårbarhet och ärlighet med er

Jag delar för att hela min styrka mitt mod och mitt hopp

En icke dömande kraft som lever i mitt bröst
en tacksamhet, en öppenhet och en nyfikenhet

Ni älskade mig tills jag började tro på livet
Ni älskade mig tills jag kunde börja känna
Ni älskade mig tills jag kunde börja älska mig själv

I dag kan jag ge vidare det jag har fått av er
till andra, utan detta skulle vi aldrig överleva


Jag delar för att hela...


//c








Fri vers (Fri form) av coffe
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-17 23:25



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Väldigt fin och tänkvärd...
2014-02-20

  axveronika
Så bra skrivet
2014-02-20

    ej medlem längre
Fantastiskt bra skrivet! med äkta kärlek!
2014-02-20

  Annika Persson
kärlekens helande kraft är välvillig ja
2014-02-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker och hoppfull text!
2014-02-20

  ResenärGenomLivet VIP
Just så bra...man får skicka vidare av det man själv fått...
2014-02-18

  Yeppis
Andlig Insikt
2014-02-18

    ej medlem längre
Starkt o ödmjukt om en andlig princip, ja en universell lag..


2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe