Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄnglaKraft

Skyddande vingslag
smeker min kind

Torkar så tårarna
med sin vind

Sänder nu ljuset
i all sin kraft

Helar oss alla
med sin Godhetsmakt!




Fri vers av Rasmuslina
Läst 1015 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-30 18:16



Bookmark and Share


  Drömfångare
Aww, vad fin! :)
2009-12-19

  aol
underbart
2008-10-11

  Michaela Dutius
Vacker och stark- du har verkligen hittat orden!
2007-10-30

  coffe
mjuk vacker o helande ..bokmärker..c
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet