Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkande Hav



Skuttar på klipporna
i skymningsljuset

Hoppar upp på favoritberget
Framför henne ligger det
oändliga havet

Solen doppar sin guldoranga kropp
borta vid horisonten

Högt upp i skyn flyger svalorna
Allt är stilla och lugnt

Endast ett svagt dunkande från
en fiskebåt långt ute till havs

Luften doftar salt
Blandas med den söta doften av kaprifol

Sätter mig ned på den varma, släta klippan
Formad av vågorna i tusentals år

Andas sakta in och ut
Jag lever - här och nu




Fri vers av Rasmuslina
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 12:47



Bookmark and Share


    Skye
Mm..sommarstället nr 1?
Kul att "se" dig igen förresten! :)

Kram
2008-08-10

  Michaela Dutius
Att leva här och nu är en konst- tack för påminnelsen!
2008-08-07

  coffe
underbar och oerhört vacker....c
2008-08-05

  Missrebecka
Vackert :) , mycket inlevelse fullt
2008-08-04

    johanni
Dina ord låter så härliga, man kan bara blunda och drömma sig bort.
/Johanni
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet