Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorn min som...

...på skrivbordet står

Fräls mig ifrån röda ögon
Låt mig få surfa, det är mitt begär

Tillkomme Din Hårddisk
Ske Din vilja såsom genom bredband
så och på skärmen

Mitt dagliga Internet giv mig idag
och förlåt mig mina hårda ord
såsom och jag förlåta Dina buggar
och hängningarna Du skyldig äro

Inled mig icke för frestelsen att
sitta hos Dig för länge
Utan fräls mig från röda ögon

Ty tekniken är Din och makten
och bredbandet
Maccen Min




Fri vers av Rasmuslina
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 15:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En verkligt härlig travesti som nog många av oss som sitter alldeles för länge vid datorn kan instämma i
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet