Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överfallen av gömda minnen



Ord kommer plötsligt ur hennes mun
Meningar bildas som inte ens tanken orkat tänka

Den tysta, avstängda flickan anfalls stötvis
av känslor som ingen vill känna

Fly! Skriker magkänslan
Stanna och kämpa, säger det lilla förstånd hon har kvar

Men
Vad finns det att kämpa för?
Hon vill inte leva i denna värld
Hennes dröm om lycka skrattar tankarna ironiskt mot

Lycka?
Hon minns inte vad det är
Harmoni
är endast bokstäver som hon möjligtvis kan slå upp
i en ordbok om lusten fanns

Det hon kan och vet är
lidandets lidande
Den enda längtan kroppen förnimmer är slutet

Glorifierar hon döden?
Eller ser hon numera klart?

Något har byggt bo i hennes tomma själ
Något som inte vill att hon skall andas mer




Fri vers av Rasmuslina
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 12:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta något har jag brottats med i många år.
Kalla det mindervärdeskomplex, självförakt eller vad du vill.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet