Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är lite deppig...


slutet...


nu är nyss
då var annan gång
döden är evig
livet har ett slut
slutet är nära
slutet är här





Fri vers av Rasmuslina
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet