Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskad och älskad tillbaka:)


Synlig?

Lite rädd

Inte van att bli sedd...




Fri vers av Rasmuslina
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 12:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
helt suverän....i så få ord en stor sanning och en skör rädsla
2008-10-15

  coffe
underbart, bara gå,
låt inte rädslor styra dig

du är värd kärleken..c
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Rasmuslina
Rasmuslina

Mina favoriter
Önskeverklighet