Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mitt jobb som fritidsledare och i unga KRIS är det vid vikt att se människan..


Att synas


Ser naturen, ser passionen
jag hämtar intryck, ger funktionen
Tar bort utanförskapet

Jag formar orden

Jag känner din närvaro
Jag hör din röst
Men viktigt äro att bli synliggjord

Genom våra ögons glans kan vi
dela livets mörka och ljusa dans

Speglar levnadsöden
och färgar livets hopp

Ta våra armar, ta våra ben
men förvandla aldrig våra ögon till sten

Förförande, vackra och ibland fyllda med sorg
Värmen, förväntan äro livets sång

Jag färdas genom tiden med ögat som min
spegel och kroppen som min borg...


Följer dina vägar
följer dina spår...


Jag ser dig....
precis för den
du är....


//c





Fri vers (Fri form) av coffe
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-11 14:23



Bookmark and Share


  ia VIP
de sista tre raderna är oerhört viktiga i alltet... att inte bara titta utan att verkligen se...helheten! Underbar text!

2014-03-20

  Annika Persson
om du ser naturen är du mitt i alltets essens
2014-02-20

  eka
Underbar!
2014-02-19

  Lollitta VIP
Ser naturen,
jag hämtar intryck

________________+++++
2014-02-13

  Ponkla
Fint skriven!
2014-02-11

    ej medlem längre
Vacker!
2014-02-11

  Frostflinga
Dina ord berör!
2014-02-11

    ej medlem längre
Häri andas en stark låga,
vilja o kärlek hand i hand
förenat i s y f t e..
Tyst bön inom i tack från henne.

2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe