Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar efter en fantastisk helg i kärleksfull gemenskap..


Stråla



Mållös av tacksamhet och känner kärlek utan gränser

Vill dela mitt inre ljus, låta det svepa fram, flyta genom, finna fäste och bli kvar


Bli kvar hos dom som är som jag


Jag vill stråla, vi kan stråla tillsammans genom kärleksfull gemenskap där vilsna själar hittar hem

Vågar vara jag, vågar vara vi utan masker, utan måsten

Måste ingenting men vill vara sann, vill vara här och villkorslöst älska


Så kom, ta del av mitt ljus och stråla


Tillsammans kan vi blända maktlöshetens demoner för där vi skiner sker mirakel

Där vi delar med oss växer tillit och kärleken slår rot

Där vi älskar leder kärleksfulla handlingar till frihet

Så var inte rädd

Ta min hand och var fri





Ta min hand och stråla




Fri vers av yllot
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-13 21:27



Bookmark and Share


  Thurizas
otrolig värme sprider du när du strålar för oss vännen=)jag är så glad för din skull!
2008-04-15

  Bjarne Nordbö
Du låter minst sagt laddad med kärlek. Gött vännen.
2008-04-14

    Karin_
Så underbart skrivet. Härligt att kunna känna den kärleken som du beskriver. Väldigt många applåder!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror