Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar

Verkligheten krackelerar och kvar står jag och du..
Utan förflutet, utan framtid, bara här och nu..
Vad är verkligt egentligen, vad ska hända sen..
Vad vill dom..
Vad tror du?
Jag vet ingenting..
Universum lever..
Vi lever..
Här sker förunderliga ting..

Frågor utan svar, vad spelar det för roll?

Du är här, jag är här, vi är ett och vi vet..
Att livet är ett mysterium är ingen hemlighet..




Fri vers av yllot
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-12-30 20:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fastnar framför skärmen och funderar över vad det är för skillnad mellan mysterium och hemlighet....har du svaret. Väl fångade är dina ord.
2007-12-30

  prinscess VIP
vad du skriver bra
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror