Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomen

Som en snedvriden psykos lurar du i mig.. Smyger i skuggorna och väntar på minsta tecken på svaghet så du kan slå till..

Dribbla med mina tankar, finta min själ..

Jag vet att du föraktar allt jag byggt upp..

Jag vet att ingenting skulle göra dig mer tillfredsställd än om jag lät mig luras igen..

Jag ser hur du ler när jag går vilse och ännu en gång förlorar mig i din förföriska förvirring..

Du skulle må då va.. Glöm det, jag är färdig med dig.. Och om du tror att jag tänker falla för dina falska frestelser så tänk en gång till..

Jag tillåter inte att du trasar sönder mer och du får inte en sekund till av mitt liv.. Jag tänker fortsätta bygga upp allt det du föraktar och jag gör det med glädje..

Idag är jag stark..

Idag är jag medveten..

Så försök finta mig..

Jag står redo med dragna vapen så fort du visar ditt fula tryne,

SÅ KOM IGEN!!

Du har inte en chans..




Fri vers av yllot
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 20:23



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Bra rutet.
Stå kvar och följ din övertygelse.
Roland
2008-05-11

  Inkarasilas
Jävlar anamma det visslar om orden, rikoschetter rakt in i pannan, ah Kom igen vrålar jag med, oho!!
2008-02-01

  Bjarne Nordbö
Det kallar jag rätta takter och kraftfullt uttryckt var det. Bokmärker.
2007-12-31

    ej medlem längre
Snedvridna psykoser är aldrig bra. Tur att du står med de blanka vapnen redo.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror