Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som virvlar

Känslor som virvlar, tankar som flyr..
Ord som tryter när morgonen gryr..
Men tystnaden talar i dimmornas dis,
så det blir ändå sagt på något vis..




Fri vers av yllot
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-12-30 20:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Talande tystnad kan säga mer än 1000 ord
2007-12-31

  coffe
fimm och stimm i vacker bukett..c
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror